Bonna, İlk Showroom’unu İstoç’ta Açtı!
1983’te küçük bir seramik atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan Kar Porselen’in hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk ve tek HoReCa markası Bonna, Avrupa Yakası’ndaki ilk showroomu’nun açılışını yaptı. Kocaeli Çayırova ve Bilecik Pazaryeri’ndeki 2 tesisinde, yıllık toplam 40 milyon parça ürünü sektörle buluşturan marka, 2021 yılında Anadolu Yakası’nda faaliyete geçen Pendik Showroom’unun ardından İstoç Showroom’unu hizmete açtı.
Mükemmel yeme içme deneyimi vaadini,her geçen gün daha ileri noktaya taşıyan Bonna, ilk günden bu yana benimsediği yenilikçi yaklaşımı, zengin ürün gamı ve premium ürün kalitesini ulaşılabilir fiyatlarla sunma misyonu ile tüm dünyada dikkatleri üzerine çekiyor. Zanaattan sunum sanatına uzanan yolculuğunda adından sıkça söz ettiren premium porselen markası, bugün 6 kıtada 100 ülkeye ihracat yapıyor. Ülkemizde ise Çayırova, Pendik satış noktalarından sonra İstoç Showroom’unda da birbirinden özgün ürünlerini sergilemeye başlayan Bonna’nın tüm koleksiyonları bu üç satış noktasında bir arada görülebiliyor.
Bonna’nın deneyim alanı olacak
Avrupa Yakası’ndaki ilk showroomun açılışından duyduğu mutluluğu iş ortakları ile paylaşan Bonna Genel Müdürü Erbil Aşkan, görünürlük ve marka bilinirliği adına çok önemli bir adım attıklarını ifade etti. Önümüzdeki süreçte İstoç Showroom’unu sadece bir satış noktası olarak değil ürünleriyle ve mutfağıyla, şefler için bir Bonna deneyim alanı haline getireceklerini de açıklayan Aşkan şunları söyledi; “Kurulduğumuz günden bu yana üretim süreçlerinin her bir aşamasında HoReCa sektörünün, sektör profesyonellerinin ve şeflerimizin ihtiyaçlarına odaklandık. Her zaman için yeni fikirlerle birlikte en iyi hammaddeleri ve en yeni üretim teknolojilerini kullanarak sektörü büyütmeyi hedefledik. Bugüne kadar ileriye dönük vizyonumuz sayesinde sektörde her daim yeniliklerin öncüsü olduk. Bu yıl kullanıcılarımızla buluşturduğumuz ve Türkiye’de porselen sektöründe bir ilk olan yapay zekâ destekli koleksiyonumuz Futura, bu vizyonumuzun en iyi göstergesidir.”
İstoç Showroom alanı içerisinde, müşterilerin isteklerine odaklı olarak, ‘projectionmapping’ yöntemiyle farklı tasarımda tabakların masada, farklı yemeklerle nasıl görünebileceğini de tasarladıklarını aktaran Aşkan, “Bonna olarak kullanıcımıza hayal ettiği masayı ‘mapping’ yöntemiyle sunuyor, sonuç odaklı çalıştığımızı ve müşteri memnuniyetini bir basamak daha ileriye götürdüğümüzü gösteriyoruz.” diye konuştu.
Ayrıca Bilecik-Pazaryeri ve Çayırova fabrikalarındaki yıllık üretim kapasitelerini 40 milyon parça ürüne çıkardıklarını aktaran Aşkan, 2023 yılı içerisinde 25 bin palet kapasiteli Pazaryeri lojistik merkez yapımı üzerinde çalıştıklarının bilgisini verdi.